请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

[Pop] Melanie C - I Know Him So Well (feat. Emma Bunton) (2012)

Nothing is so good it lasts eternally
Perfect situations must go wrong
But this has never yet prevented me
Wanting far too much for far too long

Looking back I could have played it differently
Won a few more moments who can tell
But it took time to understand the man
Now at least I know I know him well

Wasn't it good? Oh, so good
Wasn't he fine? Oh, so fine
Isn't it madness he can't be mine?

But in the end he needs
A little bit more than me, more security
He needs his fantasy and freedom
I know him so well

No one in your life is with you constantly
No one is completely on your side
And though I'd move my world to be with him
Still the gap between us is too wide

Looking back I could have
Played things some other way
Learned about the man before I fell

I was just a little careless maybe
But I was ever so much younger then
Now at least I know I know him well

Wasn't it good? Oh, so good
Wasn't he fine? Oh, so fine
Isn't it madness he won't be mine?

Didn't I know how it would go?
If I knew from the start why am I falling apart?
Wasn't it good? Wasn't he fine?
Isn't it madness he won't be mine?

But in the end he needs
A little bit more than me, more security
He needs his fantasy and freedom

It took time to understand him
没有什么比这更好的了,它会永远持续下去
完美的情况一定出了问题
但这从未阻止过我
想要太多太久
回顾过去,我本可以用不同的方式演奏
又赢了几分谁能告诉
但理解这个人需要时间
现在至少我知道我很了解他
是不是很好?哦,太好了
他没事吧?哦,太好了
他不是疯了吗?
但最终他需要
比我多一点,更安全
他需要幻想和自由
我很了解他
你生命中没有一个人和你在一起
没有人完全站在你这边
虽然我会移动我的世界和他在一起
我们之间的差距还是太大了
回头看,我可以
用其他方式播放东西
在我摔倒之前就知道那个人了
也许我只是有点粗心
但那时我年轻多了
现在至少我知道我很了解他
是不是很好?哦,太好了
他没事吧?哦,太好了
他不是疯了吗?
我不知道会怎样吗?
如果我从一开始就知道为什么我会崩溃?
是不是很好?他没事吧?
他不是疯了吗?
但最终他需要
比我多一点,更安全
他需要幻想和自由
我很了解他
理解他需要时间
我很了解他

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

thanks for sharing

这个好听

感谢分享